3 RETTERS VEGANSK MENU
Blomkål – Karry – Senneps Frø – Æble
Gulerod – Appelsin – Ingefær
Græskar – Karamelliseret Hvid Chokolade – Mere Græskar
480,-
5 RETTERS GRØNTSAGS ORINTERET MENU
Gule Beder – Gule Ærter – Kimchi Dressing – Kapers
Umami Terrine – Solbær – Rødbede – Løg
Brød Dumpling – Kål – Sennep – Shio Koji
Røget Kartoffel – Rødkål – Løg – Tranebær
Hvid Chokolade Ris – Kirsebær – Mandel Crumble
620,-
2 RETTERS MENU
2 retter valgt af køkkenchefen
360,-
DAGENS RET – SERVERET I BAREN
Braised Organic Pork Lion
Served with Potato, Onion And Fermented Cabbages Sauce
225,-
DRINK MENU
3 retter
380,-
5 retter
480,-
ALKOHOLFRI MENU
3 retter
280,-
5 retter
380,-