Tilberedning af vegetar mad

Velkommen til Restaurant Ansvar – Greenery Lab.

Ansvar byder på en unik, kulinarisk oplevelse, hvor bæredygtighed og økologi er omdrejningspunktet. Med en passion for grøntsager, bælgfrugter og svampe lader vi dem spille hovedrollen i vores retter. Vi samarbejder med danske, økologiske leverandører for at sikre, at vi kun bruger de bedste af sæsonens råvarer.

Vi stræber efter at give vores gæster en aften fyldt med indtryk og overraskelser. Vi eksperimenterer med fermentering, purering og tørring for at skabe nye smagsoplevelser, der udfordrer og overrasker. Vi ønsker at give vores gæster en følelse af at have lært noget nyt og anderledes.

Grøn vegetarmad

Vi tager ansvar for miljøet

Bæredygtighed er tænkt ind som en del af Ansvars koncept og ses ikke kun på menuen men
i alle andre aspekter af vores restaurant. Vores service og menukort er lavet af genbrugsmaterialer, og vi arbejder aktivt mod madspild ved at bruge alle dele af hver enkelt råvare og omdanne overskydende dele til puré, fond eller tørret urtepulver.

På Ansvar kan du tilkøbe naturskånsom fanget fisk fra Fiskerikajen eller gris og lam fra lokale leverandører med fokus på dyrevelfærd. Nyd også økologiske drikke fra menukortet, og bliv inspireret af den økologiske livsstil. Du kan blive klogere på vores vision og forskellige tiltag i vores bæredygtighedskatalog.

Kig forbi Restaurant Ansvar på Kalvebod Brygge

Lyder vores mad og koncept tiltalende? Så står dørene åbne for dig og dine nærmeste. Du finder os på Kalvebod Brygge 10, 6 sal, 1560 København.

Har du spørgsmål til vores menu eller booking, så ser vi frem til at modtage dit opkald eller din mail.

Telefon: +45 77 30 98 85
E-mail: ansvar@scandichotels.com